Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca ve İlçe Emniyet  Müdür Vekili Ali İhsan Doğan  ile birlikte Karaman  Mahallesini ziyaret etti.

Karaman  Mahalle Muhtarı Şükrü Özuysal ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  vatandaşlarla bir araya geldi. Karaman  Mahallesi sakinleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı.

Karaman  Mahalle Muhtarı Şükrü Özuysal, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.