Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediyesince Düzenlenen  19 Ekim Muhtarlar Günü  Etkinliğine Katıldı.

Kırçiçeği Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe; Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu ve muhtarlarımız katıldı.

Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Kaymakamımız; İlçemizin gelişiminde büyük önem arz eden vatandaşlarımızın istek ve önerilerinde, kurumlarımız ve muhtarlarımızla birlikte koordineli olarak çalışmalarımıza hız kesmeden ve üstüne koyarak devam edileceğini vurguladı.

Muhtarlarımızın, vatandaşlarımız ve kurumlarımız arasında önemli bir rolü olduğunu ifade eden Kaymakamımız, vatandaşlarımıza verilen hizmetlerde her zaman güler yüzlü, çözüm odaklı olunması gerektiğini vurguladı.

Muhtarlarımız adına söz alan Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu, Kaymakamımız Dr. Adem Uslu’nun  yeni görevlerinin hayırlı olsun  temennisinde bulundular.

Etkinliğin sonunda; Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu ve muhtarlarımız toplu resim çekildiler.