Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulu ve Anaokullarının ortaklaşa sürdürmüş olduğu  “Arkadaşlığa Engel Yok” projesi kapsamında “Aynı Ağacın Farklı Kollarıyız” adlı fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Oktay Mersin  Özel Eğitim Anaokulunda gerçekleştirilen etkinliğe; Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Şube Müdürü Şamil Temiz ile birlikte katıldı. Kaymakamımız Şükrü Görücü, Okul Müdürü Bediha Özbek, projede yer alan idareciler  ve öğretmenler  tarafından karşılandı.

Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulu’nun “Arkadaşlığa Engel Yok” adlı kaynaştırma uygulamalarını içeren projesi kapsamında, “Aynı Ağacın Farklı Kollarıyız” sloganıyla hareket edilen fidan dikme etkinliğinde, proje ortakları olan okulların öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte şarkılar söylendi, şiirler okunarak, dans gösterileri yapıldı ve  üç okulun öğrencileri tarafından 15 adet meyve fidanı dikerek Arkadaşlık Bahçesi oluşturuldu.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakamımız Şükrü Görücü, öğrencilerle birlikte Arkadaşlık Bahçesi olarak adlandırılan alanda meyve fidanı diktiler.  Kaymakamımız, yarının geleceği olan çocuklarımızın doğayla birlikte iç içe olmalarını, tabiatı sevmeleri konusunda teşvik edilmeleri gerektiğini vurguladı.