Kaymakamımız, Okuma Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler için Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda ödül töreni gerçekleştirildi.

Törene; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve davetliler katıldı.

Merkezefendi Belediyesi, geçtiğimiz aylarda kitap okumayı teşvik etmek amacıyla ‘Merkezefendi Okutur’ adıyla kitap okuma yarışması düzenledi. 40 okuldan 6 bin öğrencinin katıldığı yarışmada, öğrenciler kendilerine verilen süre içinde ‘Siyer-i Nebi (Hazret-i Peygamberin Hayatı)’ isimli kitabı okudu ve ardından test sınavına girdi. Test sınavında dereceye girenlerin ödülleri Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.