Kaymakamımız Şükrü Görücü, Osman Özgür İlkokulu ve Dentaş İlkokulunu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.

Kaymakamımız ilk olarak; Osman Özgür İlkokulu ziyaret etti. Okul Müdürü Ramazan Delen ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakamımız,  idarecilerden okul hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaymakamımız daha sonra; Dentaş İlkokulu ziyaret etti. Okul Müdürü Atilla Yaratıkol ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakamımız,   İdareci ve öğretmenlerden, okulun faaliyetleri ve  çalışmaları  hakkında geniş kapsamlı  bilgi aldı.

Her iki okulda da, Okul Aile Birliği Başkanları, üyeleri ve öğrenci velileriyle bir araya gelen Kaymakamımız,  Okul Aile Birliği üyelerinin ve  öğrenci velilerinin taleplerini dinledi.  Her fırsatta eğitimin önemine vurgu yapan Kaymakamımız,  geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimlerinde gerek ailelerin gerekse eğitim kurumlarının üzerine düşenden fazlasını yaparak, ülkesine ve milletine bağlı dürüst, ahlaklı, çalışkan  nesillerin yetişmesinde çaba göstermemiz gerektiğini vurguladı.