Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi beraberinde İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Sevtap Nebiçavuşoğlu ile birlikte İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Mitat Mastan ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Düzenlenen etkinlikte;Özel çocuklarımız ve aileleriyle bir araya gelen Kaymakamımız ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi,  özel çocuklarımız ve aileleriyle yakından ilgilenerek uzun süre sohbet ettiler. Neşeli anların yaşandığı ziyarette, Kaymakamımız, özel çocuklarımızla birlikte pasta kesti.

Kaymakamımız daha sonra; Okul Müdürü Mitat Mastan ve öğretmenlerden, özel çocuklarımızın eğitimleri, yapılan çalışmalar  hakkında kapsamlı bilgi aldı.