Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte Sevil Kaynak Ortaokulunu ziyaret etti.

Kaymakamımız, Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün, Kaymakamımızın ziyaretlerinden  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ilk olarak, etkinliğe katılan diğer okul müdürleri,   okul aile birliği başkanları, üyeleri ve öğrenci velileri ile bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

Açılış kurdelesi kesim töreninin ardından, Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün ve öğretmenler ile birlikte Sevil Kaynak Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan deneyleri, projeleri ve resimleri yerinde inceledi. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Kaymakamımız,  proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti.

TUBİTAK 4006-Bilim Fuarı Destekleme Programında 5.-12. Sınıf öğrencilerinin öğretim programları dahilinde ve kendi ilgi alanlarında seçtikleri konular üzerinde araştırmalar yapılabilmesi  ve bu araştırmaların sonuçlarını sergileyecekleri bir ortam sunma hedefiyle çalışmalarını sunabilme fırsatı vermektedir.