2015 yılında Iğdır'da PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen kahraman polisimiz Hasan Eser’in adı verilen Sevindik Şehit Hasan Eser Ortaokulunda şehidimizin ölümünün 3. Yıl dönümü münasebetiyle lokma hayrı etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe; Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Han, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün, Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Erçelik,  Pamukkale İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Doğan, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakamımız, Sevindik Şehit Hasan Eser Ortaokulu Müdürü Bilal Çetinkaya ve idareciler tarafından karşılandı.

Kaymakamımız, kahraman şehidimiz Hasan Eser’in ailesiyle yakından ilgilendi.

Okul Müdürü Bilal Çetinkaya,  “Kaymakamımız, etkinliğimize katılarak bizleri mutlu etti.  Sayın Kaymakamımıza, en içten dileklerimizle yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi. Ayrıca Okul Müdürü Bilal Çetinkaya “…bizleri kırmayarak programımıza gelmesinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.

Etkinliğin sonunda; Kaymakamımız ve protokol üyeleri, 10-11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Antalya Korkuteli ilçesinde düzenlenen Kick Boks turnuvasında bireyselde ve takım olarak dereceye giren Sevindik Şehit Hasan Eser Ortaokulu öğrencilerine madalyalarını verdi.

Madalya töreninin ardından, Sevindik Şehit Hasan Eser Ortaokulu öğrencileri davetlilere 2’şer dakikalık mini gösteri sundular.