Kaymakamımız, Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinin Açılışına Katıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesince kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirmesi amacıyla yapılan ve içerisinde sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinin yapılabildiği Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Valimiz Hasan Karahan ve Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün katılımıyla hizmete açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesince İstiklal Caddesi'ndeki eski Vali Konağının bulunduğu alanda tamamlanan Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinin açılış törenine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Valimiz Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4 bin 221 metrekare alana kurulan tesiste kafeterya, 1'i pilates salonu olmak üzere toplam 2 adet spor salonu yer alıyor. El beceri kurslarının yapıldığı ve sergileneceği 4 adet atölye de merkezde bulunuyor. Ücretsiz olarak verilen kültür, sanat ve spor kursları ile atölye çalışmalarının yer aldığı tesiste pilates, zumba gibi spor kursları verilmesinin yanı sıra, tel kırma, hat gibi geleneksel el sanatları ve resim kursları ve halk oyunları kursları da veriliyor.