24.10.2017

Kaymakamımız Şükrü Görücü, 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman ve Sümer - Sevindik Anaokulunu Ziyaret Etti.

İlk olarak; Kaymakamımız Şükrü Görücü, 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman  Anaokulunu ziyaret etti. 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman  Anaokulu Müdürü Sevcan Eriş ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakamımız, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

Anaokulunda incelemelerde bulunan Kaymakamımız, okul müdürü  Sevcan Eriş ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü daha sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte Sümer – Sevindik Anaokulunu ziyaret etti.

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime kazandırılan Sümer – Sevindik Anaokulunda incelemelerde bulunan Kaymakamımız, Okul Müdürü Ayşe Acar ve öğretmenlerden bilgi aldı.