Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Karadenizliler Derneği (DEKAD) tarafından, Vali Recep Yazıcıoğlu Parkında 6. Geleneksel Hamsi Şenliği düzenlendi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün de katıldığı etkinliğe, Yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, etkinliğe katılan vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet etti. DEKAD Başkanı Birol Konak, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün etkinliğe katılımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

5 ton hamsinin ikram edildiği etkinlikte uzun kuyruklar oluştu. Davetliler Karadenizli ustalar tarafından hazırlanan hamsilere yoğun ilgi gösterdi.

Karadeniz Bölgesine özgü yöresel ürünlerin tanıtımının yapıldığı Hamsi Şenliğinde Selçuk Balcı konser verdi. Alandaki bazı vatandaşlar Karadeniz ezgileriyle horon tepti.

DEKAD Başkanı Birol Konak “Dernek olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi  ile birlikte , kentte 6. Hamsi Şenliğini düzenliyoruz. Şenlik kapsamında 5 ton hamsi gelenlere ikram edildi. Amacımız kültürümüzü insanlara aktarmak, Denizli ile paylaşmak Denizli’deki güzel yürekli insanlara, Karadeniz kültürünü yaşatmak istiyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, etkinliğe katılan vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet ettiler. Kaymakamımız, etkinlikte vatandaşlardan büyük ilgi gördü.