Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Taşkın Osman Yıldız ile birlikte Merkezefendi İlköğretim Okulu Anasınıfını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakamımız, Merkezefendi İlköğretim Okulu Anasınıfı Müdür Vekili Betül Dodurga ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Merkezefendi İlköğretim Okulu Anasınıfında Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle Diş Sağlığı ile ilgili minik öğrencilerin farkındalıklarının arttırılması ve bilinçlendirilmesine yönelik İlçe Sağlık Müdür Vekili Sedef İnan ve sağlık çalışanları tarafından diş sağlığı hakkında bilgi verildi. Ayrıca minik öğrencilere Diş Florür uygulaması ve karma aşıları yapıldı.

Kaymakamımız, minik öğrencilere ağız ve diş sağlıklarına dikkat etmeleri ve dişlerini düzenli olarak fırçalamaları gerektiğini söyledi. Daha sonra öğrencilere, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle  diş macunu ve diş fırçaları hediye edildi.