Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Akçeşme mahallesinde düzenlenen hayır yemeği etkinliğine  katıldı.

Akçeşme mahallesi sakinleri ve esnaflarının  geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu etkinliğe; Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçemiz mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçeşme Mahallesi Muhtarı Şaban Heybeli ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Akçeşme mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Kaymakamımız, Akçeşme mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

Akçeşme Mahallesi Muhtarı Şaban Heybeli,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye   Akçeşme mahallesinde yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.