Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte Aşağışamlı İlköğretim ve ortaokulu, Aşağışamlı ve Kumkısık Mahallelerini ziyaret etti.

Aşağışamlı Mahalle Muhtarı Halil Solak ve Azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  Aşağışamlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Kaymakamımız Şükrü Görücü, Aşağışamlı mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek dinleyerek  not aldı.   Aşağışamlı Mahalle Muhtarı Halil Solak,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye   Aşağışamlı mahallesinde yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte daha sonra Aşağışamlı İlköğretim ve ortaokulunu ziyaret etti.

Aşağışamlı İlkokulu Müdürü Eyüp Çırpan, Aşağışamlı Ortaokulu Müdürü Halis Adaşlık  ve öğretmenlerden okullar hakkında bilgi alan ve incelemelerde bulunan Kaymakamımız, 2017-2018  yeni Eğitim- Öğretim yılında idareci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü son olarak, Kumkısık Mahallesini ziyaret etti. Kumkısık Mahalle Muhtarı Yüksel Gemici ve Azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  Aşağışamlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Kumkısık Mahallesi sakinleri, sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız Şükrü Görücü, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Kumkısık Mahalle Muhtarı Yüksel Gemici,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye   Kumkısık mahallesinde yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.