Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında 2018 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kaymakamımızın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,  Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri ve ilçemiz mahalle muhtarları katıldı.

2017 yılında mahallelerde yapılan faaliyetler ve çalışmalar değerlendirildi. 2018 yılında devam eden çalışmalar, mahallelerin ihtiyaçları, mahalle sakinlerinin istek ve talepleri hakkında ilçe muhtarları, Kaymakamımıza detaylı bilgi verdiler.

Mahalle Muhtarları, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri  Kaymakamımız Şükrü Görücü'ye iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.