Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda ilçemiz mahalle muhtarları hazır bulundu.

İlçemiz mahallelerde yapılan faaliyetler ve çalışmalar değerlendirildi. 2018 yılında devam eden çalışmalar, mahallelerin ihtiyaçları, mahalle sakinlerinin istek ve talepleri hakkında ilçe muhtarları, Kaymakamımıza detaylı bilgi verdiler.

Mahalle Muhtarları, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri  Kaymakamımız Şükrü Görücü'ye iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, muhtarların aktardığı sorunları tek tek dinleyerek not aldı.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Kaymakamımız, ilçemiz muhtarlarına vatandaş odaklı olmalarını, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini en kısa yoldan en hızlı şekilde gerekli yerlere iletmelerini, muhtarlarımızın kurumlarımızla koordineli olarak çalışmaları gerektiğini vurguladı.