Kaymakamımız Şükrü Görücü, Başkarcı Yatılı Kuran Kursu Temel Atma Törenine katıldı.

Temel atma törenine; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık, ilçemiz kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Başkarcı yatılı Kuran Kursunda emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlçe Müftüsü Dr. Gencal Şenyayla açılış konuşmasında ilçemizde bulunan mevcut yatılı ve gündüzlü kuran kursları hakkında bilgilendirme yaparak yatılı kuran kursunun Başkarcı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık’ın duasıyla temel atma töreni gerçekleşmiştir.