Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Alpay ile birlikte Denizli Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Denizli Muhtarlar Derneği  Başkanı Adnan Kuloğlu ve üyeleri tarafından karşılandı. Toplantıda  İlçemiz mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında gerçekleşen toplantıda; ilçemiz muhtarları, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları ve talepleri  Kaymakamımız Şükrü Görücü'ye iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, muhtarların taleplerini tek tek not aldı. İlçemiz mahallelerde yapılan ve yapılacak olan faaliyetler, mahallelerin ihtiyaçları, mahalle sakinlerinin istek ve talepleri hakkında  muhtarlarımız, Kaymakamımıza detaylı bilgi verdiler.