Kaymakamımız Şükrü Görücü, Denizli Otizm Derneği Kaynamasın Bütünleşsin Yaz Okulunu ziyaret etti. Otizmli çocukların akranlarıyla birlikte eğitim aldığı yaz okulunda velilerle ve gönüllülerle bir araya gelen Kaymakamımız, yaz okulu programı ve yapılan etkinlikler hakkında Derneği Başkanı Dudu Karaman Dinç ve dernek üyelerinden bilgi aldı.

Eğitim desteği alan otizmli çocukların önemli gelişmeler gösterdiğini belirten Görücü, Kaymakamlık olarak özel çocukları her zaman desteklemeye özen gösterdiklerini ifade etti. Denizli Otizm Derneği Başkanı Dudu Karaman Dinç ve dernek üyeleri de ziyaretinden dolayı Kaymakamımız Şükrü Görücüye teşekkür ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, eğitim desteği alan otizmli çocuklarlarla yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.