Kaymakamımız Şükrü Görücü, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Ortaokulunu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.

Kaymakamımız, Okul Müdürü Mahmut Çiçek ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdürü Mahmut Çiçek, Kaymakamımızın ziyaretlerinden  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ilk olarak, etkinliğe katılan diğer okul müdürleri,   okul aile birliği başkanları, üyeleri ve öğrenci velileri ile bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

Açılış kurdelesi kesim töreninin ardından, Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde Okul Müdürü Mahmut Çiçek ve öğretmenler ile birlikte Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmaları yerinde  inceledi. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Kaymakamımız,  proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti.

TUBİTAK 4006-Bilim Fuarı Destekleme Programında 5.-12. Sınıf öğrencilerinin öğretim programları dahilinde ve kendi ilgi alanlarında seçtikleri konular üzerinde araştırmalar yapılabilmesi  ve bu araştırmaların sonuçlarını sergileyecekleri bir ortam sunma hedefiyle çalışmalarını sunabilme fırsatı vermektedir.