Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Erbakır Fen Lisesini ziyaret etti.

Kaymakamımız, Okul Müdürü İbrahim Ekiz ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdürü İbrahim Ekiz, Kaymakamımızın ziyaretlerinden  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ilk olarak, etkinliğe katılan diğer okul müdürleri,   okul aile birliği başkanları, üyeleri ve öğrenci velileri ile bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

Açılış kurdelesi kesim töreninin ardından, Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde Okul Müdürü İbrahim Ekiz ve öğretmenler ile birlikte Erbakır Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmaları yerinde  inceledi. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Kaymakamımız,  proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti.