Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Emniyet  Müdürü Neslihan Meltem Uluçam   ile birlikte Göveçlik ve Barbaros  Mahallelerini ziyaret etti.

Göveçlik  Mahalle Muhtarı Ali Koçarslan, Barbaros Mahalle Muhtarı Hulusi Başer ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Göveçlik Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Göveçlik ve Barbaros  Mahallesi sakinleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı.

Göveçlik Mahalle Muhtarı Ali Koçarslan ve Barbaros Mahalle Muhtarı Hulusi Başer, mahallelerinde  yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdiler.