Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Emniyet  Müdürü Neslihan Meltem Uluçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç  ile birlikte Gültepe  Mahallesini ziyaret etti.

Gültepe Mahalle Muhtarı Nazım Hançar ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  vatandaşlarla bir araya geldi. Gültepe Mahallesi sakinleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı.

Gültepe Mahalle Muhtarı Nazım Hançar, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.