Kaymakamımız Şükrü Görücü, Hayırseverler Ortaokulunu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.

Kaymakamımız, Okul Müdürü Osman Kovan ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdürü Osman Kovan, Kaymakamımızın ziyaretlerinden  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ilk olarak, etkinliğe katılan diğer okul müdürleri,   okul aile birliği başkanları, üyeleri ve öğrenci velileri ile bir araya gelerek uzun süre sohbet etti. Kaymakamımız   Hayırseverler Ortaokulu idarecilerinden  çalışmalar hakkında   detaylı bilgi aldı. Kaymakamımız ayrıca okul aile birliği başkanları ve üyelerinin taleplerini dinledi.

Kaymakamımız daha sonra; Hayırseverler Ortaokulu tarafından düzenlenen "Bilim, Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar" Sergisi açılışına katıldı.

Açılış kurdelesi kesim töreninin ardından, Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde Okul Müdürü Osman Kovan ve öğretmenler ile birlikte Hayırseverler Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmaları yerinde  inceledi. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Kaymakamımız,  proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti.