Kaymakamımız Şükrü Görücü, Hisar Mahallesini Ziyaret Etti.

Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca ve İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Acer ile birlikte Hisar Mahallesini ziyaret etti.

Hisar Mahalle Muhtarı Aynur Dindar ve Azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  Hisar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücünün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Kaymakamımız Şükrü Görücü, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek dinleyerek  not aldı.   Hisar Mahallesi Muhtarı Aynur Dindar,  Kaymakamımız Şükrü Görücüye   Hisar mahallesinde yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.