Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Emniyet  Müdürü Neslihan Meltem Uluçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç  ile birlikte İlbade  Mahallesini ziyaret etti.

İlbade Mahalle Muhtarı Mehmet İldam ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  vatandaşlarla bir araya geldi. İlbade Mahallesi sakinleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı.

İlbade Mahalle Muhtarı Mehmet İldam, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.