Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçemiz Anaokulu Müdürleriyle Bir Araya Geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün  Başkanlığında Merkezefendi Hükümet Konağı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı da İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve Okul Müdürleri hazır bulundu.

Toplantı da;  2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirildi. Okul Müdürleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye okullarında yapmış oldukları faaliyetler, çalışmalar ve etkinlikler hakkında detaylı bilgi verdiler.

Ayrıca 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılında okullarda yapılan çalışmalar, projeler ve faaliyetler hakkında okul müdürleri, Kaymakamımıza  sunum eşliğinde bilgi verdiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılında gayretli çalışmalarından ötürü okul müdürlerini kutlayarak 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılında da  başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.