Kaymakamımız Şükrü Görücü, ilçemiz okul müdürleriyle toplantılarına devam ediyor...

Geçtiğimiz hafta ilçemize bağlı anaokul ve ilkokul müdürleriyle bir araya gelen Kaymakamımız 20.07.2018 tarihinde ilçemiz ortaokul müdürleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün  Başkanlığında Merkezefendi Hükümet Konağı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı da İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Erçelik,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve Okul Müdürleri hazır bulundu.

Toplantı da;  2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirildi. Okul Müdürleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye okullarında yapmış oldukları faaliyetler, çalışmalar ve etkinlikler hakkında detaylı bilgi verdiler.

Ayrıca 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılında okullarda yapılan çalışmalar, projeler ve faaliyetler hakkında okul müdürleri, Kaymakamımıza sunum eşliğinde bilgi verdiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü  okul müdürlerinden,  asayiş yönünden kolluk kuvvetleriyle koordineli olarak çalışmalarını,  okullarda güvenliğin arttırılması, öğrencilerin uyuşturucu ve uyarıcı gibi kötü alışkanlıklarla alakalı bilgilendirilmelerini, internet ortamında uyuşturucu veya uyarıcı madde alışkanlığı, intihara yönlendirme, cinsel istismar, müstehcenlik,  şiddet, kumar ve benzeri kötü alışkanlıkları teşvik eden ve çocuklarımızın  psikolojik ve fizyolojik gelişimine olumsuz etkisi olabilecek çevrimiçi ve çevrimdışı oyunlar yasaklı siteler hakkında bilgilendirme eğitimlerinin arttırılması, kolluk kuvvetlerince  gerekli denetimlerin ve kontrollerin yapılmasını, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servislerde taşınmasını, bununla beraber öğrencilerimiz ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla  gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü son olarak, 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılında gayretli çalışmalarından ötürü okul müdürlerini kutlayarak 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılında da  başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.