01.09.2018 tarihli ve 30522 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 31.08.2018 tarih 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı  Atama Kararı  ile İnegöl Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakamımız Şükrü Görücü, bugün İlimizden ayrılıyor…

İlçemizde, Kurucu Kaymakam olarak 29.08.2013 tarihinden bu yana  görev yapan Kaymakamımızı uğurlamaya; Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İlçe Kaymakamları, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Daire Müdürleri, STK temsilcileri, İlçemiz muhtarları, Okul Müdürleri, kurum personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Son kez misafirlerini makamında ağırlayan Kaymakamımız, daha sonra Kaymakamlık protokol girişine indi. Burada kendisini uğurlamaya gelen misafirleriyle  hatıra fotoğrafı çektirdi. Kurum Müdürleri ve tüm kurum çalışanları ile tek tek vedalaşan Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Denizli Valisi Hasan Karahan ve Vali Yardımcılarıyla vedalaşmak üzere Denizli Valiliği’ni ziyaret etti. Denizli Valisi Hasan Karahan ile Valilik Makamında bir araya gelerek vedalaşan Kaymakamımız, bugün  yeni görev yeri olan İnegöl’e  gitmek üzere ilimizden ayrıldı.

Yoğun bir  katılımın olduğu ve son derece duygusal anların yaşandığı vedalaşma etkinliğinde; Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye yeni görev yeri olan İnegöl’de ve bundan sonraki yaşamında, eşi Nurşen Görücü Hanımefendi ve tüm ailesiyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmesini  en içten dileklerimizle temenni ederiz.