Kaymakamımız Şükrü Görücü, Karahasanlı Mahallesi Sakinleriyle Biraraya Geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ile birlikte  Karahasanlı  mahallesini ziyaret etti.

Karahasanlı Mahalle Muhtarı Musa Kovan ve Azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  Karahasanlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Kaymakamımız Şükrü Görücü, Karahasanlı mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek dinleyerek  not aldı.   Karahasanlı Mahalle Muhtarı Musa Kovan,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye   Karahasanlı mahallesinde yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.