Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi İlçe Müftülüğü Personelleriyle Son kez Bir Araya Geldi.

Hükümet Konağımızda düzenlenen toplantıda; İlçe Müftüsü Talat Özmet, müftülük personeli ve ilçemiz camilerinde görevli personeller bulundu.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Müftüsü Talat Özmet ve kurum personeli tarafından karşılandı.

İlçe Müftüsü Talat Özmet’e yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan  Kaymakamımız, “…göreve başladığım 29 Ağustos 2013 tarihinden bu zamana kadar  hep birlikte ilçemizin gelişmesi, büyümesi için tüm kurumlarımızla hep birlikte el ele vererek çok başarılı çalışmalara imza attık…”

“…Merkezefendi ilçemizde görev süremiz bitti. Her zaman İnegöl’e beklerim. Ararsınız, gelirsiniz kendi eviniz gibi kapımız her zaman sizlere açıktır. Hepinize  teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım. “dedi.

Toplantının sonunda; Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Müftüsü Talat Özmet ve etkinliğe katılan tüm personelle birlikte toplu resim çekildi.