Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Muratdede  Mahallesinde düzenlenen aşure ve keşkek hayrı  etkinliğine  katıldı.

Bundan böyle Muratdede Muhtarlığı, mahalle sakinleri ve esnaflar tarafından her yıl düzenlenmesi planlanan etkinliğe; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü,Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurum müdürleri, İlçemiz mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Muhtarlar Derneği  Başkanı ve aynı zamanda Muratdede Mahalle Muhtarı Adnan Kuloğlu ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Muratdede mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Kaymakamımız, Muratdede mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Denizli Muhtarlar Derneği  Başkanı Adnan Kuloğlu, Muhtarlar Derneği olarak yapılan çalışmalar hakkında ve Muratdede Mahallesi hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.