Kaymakamımız, Mersin Özel Eğitim Anaokulu, Ekrem Başer İlk - Orta Okulu ve Aynur Feza Başer Anaokulu'nu
Ziyaret Etti.
Kaymakamımız Şükrü Görücü, Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulu, Ekrem Başer İlk - Orta Okulu ve Aynur Feza Başer Anaokulunu  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlk olarak; Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret eden Kaymakamımız, Okul Müdürü Bediha Özbek ve öğretmenler tarafından karşılandı. İdareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakamımız,  Anaokulu hakkında bilgi aldı.

Sınıfları  tek tek dolaşan  ve incelemelerde bulunan Kaymakamımız, öğrencilerle yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Okul Müdürü Bediha Özbek, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  Anaokulu hakkında detaylı bilgi verdi.

Kaymakamımız daha sonra; Ekrem Başer İlk - Orta Okulu ve Aynur Feza Başer Anaokulunu  ziyaret etti.  İdareci ve Öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakamımız Okul Müdürü Mehmet Ali Vural,  Aynur Feza Başer Anaokulu Müdürü Müyesser Burcu Doğu'dan okullar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.