Kaymakamımız Şükrü Görücü, Erbakır Fen Lisesinde Okul Müdüleri, ilçemiz mahalle muhtarları ve Okul Aile Birliği Başkanlarıyla bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda;  2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirildi. Ayrıca yaz tatili ve gelecek dönemde okullarda  asayiş yönünden alınacak tedbirler görüşüldü.  İdareci ve öğretmenlere asayiş yönünden talepleri ve beklentileri soruldu.  Kaymakamımız Şükrü Görücü, okul müdürlerinden okulların yapmış olduğu çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

İlçemiz mahalle muhtarları da Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye ilçemiz mahallelerinde yapılan ve yapılacak olan çalımalar hakkında detaylı bilgi verdiler. Toplantıda söz alan Okul Aile Birliği Başkanları, taleplerini Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye iletme fırsatı buldular.