01.09.2018 tarihli ve 30522 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 31.08.2018 tarih 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı  Atama Kararıyla  ile İnegöl Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakamımız Şükrü Görücü onuruna veda yemeği düzenlendi.

Servergazi Park Değirmen  Restaurant da  düzenlenen veda yemeğine; Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Nurşen Görücü hanımefedi,  İlçemiz Kurum Müdür ve Amirleri, Kaymakamlık personeli ve eşleri katıldı.
Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Nurşen Görücü hanımefedi,  Kurum Müdürleri ve Kaymakamlık personeli  tarafından karşılandı.

Programda; Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Denizli’ye gelişinden itibaren yaptığı çalışmalardan ve ziyaretlerinden kısa kesitler verilerek hazırlanan slayt sunumu, Kaymakamımız  ve katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Slayt sunumunun ardından, Merkezefendi İlçe Müftüsü Gencal Şenyayla açılış konuşmasında “Kaymakamımız. Milli ve manevi değerlerine bağlı sembol bir insan, kaprisleri olmayan, büyük değerli bir insandır. Kendisinden çok şey öğrendim. Diğer kurum müdürleri ile kendi aramızda yapmış olduğumuz konuşmalarda  da kendilerinden çok şey öğrendiklerini dile getiriyorlardı. Bu vesile ile hüzmümüz azalıyor. Yine her veda ediş yeni bir başlangıçtır. Sayın Kaymakamım, yeni bir hayata başlayacaksınız, bizler  bencillik yapmayalım,  İnegölde de  çalışanlarınız sizin tecrübelerinizden, birikimlerinden ve değerlerinizden faydalansın.  Sizleri çok seviyor, yeni çalışma hayatınızda başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz. Yolunuz Açık olsun…” dedi.

Konuşmasına Merkezefendi’nin kendisinde ayrı bir hatırası ve gönül bağı olacağını belirterek başlayan Kaymakamımız Şükrü Görücü “Değerli mesai arkadaşlarım bugün artık gideceğimiz kesinleşti.  Göreve başladığımız ilk günlerde oturacak masamız sandalyemiz yoktu. Şükürler olsun ki ilçemize yakışır hükümet konağımız, oturacağımız konut ve diğer hizmet binalarımız var.  Bunları sizlerle birlikte  yaptık hepinize çok teşekkür ediyorum.  Müftü bey konuşmasında  Yunus Emre’nin çok güzel bir sözüne değindi. “Herşey güzel başlar, devam ettirmek onu başlatanlara bağlıdır.“ Siz artık bu ilçenin kurucu unsurlarısınız. Tabii ki biz kamu görevlilerinin kaderidir belli bir süre hizmet ettikten sonra başka bir yere gitmek durumundayız. Bizim için “Bayrağın dalgalandığı her yer  vatandır.”  sözünde olduğu gibi her yerde görev yaparız ve yapmaya da hazırız. Kısmette İnegöl varmış inşallah bundan sonra İnegölde de insanlarımıza hizmet edeceğiz.  Artık bundan sonra amirlik memurluk bitti. Numaram hepinizde var. İş ile ilgili olsun ya da olmasın, sıkıntınızda da, sevincinizde de gece gündüz ayırt etmeden beni arayabilirsiniz. Ayrılıklar sevgileri pekiştirir. Her zaman İnegöl’e beklerim. Ararsınız, gelirsiniz kendi eviniz gibi kapımız her zaman sizlere açıktır.

Bizler vatandaşlardan toplanan vergilerle maaş alıyoruz. Bizim patronumuz Millet koruyucumuz Devlettir. Büyüklerimize küçüklerimize, şehit ailelerimize, gazilerimize, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza  her zaman sahip çıkınız. Milli Eğitimimizle,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla,  tüm kurumlarımızla kapı kapı dolaştık,  Projeler ve programlar yaptık.  Yine de yapacaksınız. Göreve başlayacak kardeşimiz,  hemşerimdir, Antalyalıdır. Merkezefendi’nin  çıtasını yükseltemede   meslektaşım Adem Uslu’ya elinizden gelen tüm gayretiniz ve özverinizle destek olacağınızdan hiç şüphem yoktur. Merkezefendi ilçesini hep beraber daha ilerilere çıkaracağınıza yürekten inanıyorum.

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Nurşen Hanımda her zaman yanımdaydı ve kendisi desteğini benden hiçbir zaman eksik etmedi.  Ona da bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Sizlere ve ailelerinize sağlık mutluluk ve huzur içerisinde nice görevler temenni ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Nurşen Görücü Hanımefendi konuşmasında: “Şuan çok duygusal bir an, böyle zamanlarda konuşmak gerçekten çok zor. Merkezefendi Kaymakamlığı ve tüm kurum çalışanlarını ile acısıyla tatlısıyla üzüntüsüyle sevinciyle çok değerli anlar yaşadık.  Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinin sonunda; Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Nurşen Görücü hanımefendi, Kurum Müdürleri ve personelleri ile toplu resim çekildiler. Kaymakamımız, gecenin sonunda misafirlerini kapıda tek tek uğurladı.