Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte Saime Aslan Anaokulunda düzenlenen Açık Hava Kütüphanesinin açılış töreni etkinliğine katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Saime Aslan Anaokulu Müdürü Ayten Bilgiç ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Arkadaşım Kitap Projesi kapsamında  çocukların zamanını verimli kullanmayı, ailesi ile birlikte kaliteli vakit geçirmeyi, kitap sevgisi kazandırarak kitap arkadaşlığı kurmayı, paylaşmayı, yardımlaşmayı öğrenmeleri hedeflenmektedir.

Kaymakamımız Şükrü Görücü,  minik öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesim töreninin ardından öğrenciler, Saime Aslan Anaokulu bahçesinde kurulan Açık Hava Kütüphanesi ve kitap kumbarası alanında eğlenceli zaman geçirdiler.

idareciler ile birlikte okul bahçesinde bulunan kütüphane ve kitap stantlarını yerinde inceleyen  Kaymakamımız, minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Saime Aslan Anaokulu Müdürü Ayten Bilgiç,  öğrenciler  tarafından kumbaralarında biriktirmiş oldukları harçlıkları ile  aldıkları kitapları okulumuzun bahçesinde açılan açık hava kütüphanemizdeki stantlarda sergileyip paylaşarak diğer okulların ve kardeş okullarımızın öğrencilerininde faydalanmasını sağlayacağız. Ayrıca imkanı olmayan okullara yardım amacıyla oluşturulan kitap kumbaramıza, öğrencilerimiz kitap bağışında bulunarak ihtiyacı olan kardeşleri ile paylaşma ve yardımlaşma duygularının gelişimine yardım olacağız.” dedi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü,  çocukların zamanını verimli kullanmayı, ailesi ile birlikte kaliteli vakit geçirmeyi, kitap sevgisi kazandırarak kitap arkadaşlığı kurmayı, paylaşmayı, yardımlaşmayı öğrenmeleri için hayata geçirilen Arkadaşım Kitap projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.