"Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Salihağa ve Çeltikçi   Mahallelerini Ziyaret Etti."

Kaymakamımız beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şamit Temiz ile birlikte Salihağa ve  Çeltikçi Mahallelerini Ziyaret Etti.

Kaymakamımız, ilk olarak Salihağa mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Kaymakamımız Şükrü Görücü, Salihağa mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek dinleyerek  not aldı.   Salihağa Mahalle Muhtarı İdris Şahin,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye   Salihağa mahallesinde yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.

Kaymakamımız  daha sonra,  Çeltikçi Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Çeltikçi Mahalle Muhtarı Ramazan Canbay ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız. vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Çeltikçi Mahalle Muhtarı Ramazan Canbay, Kaymakamımıza mahallelerinde yapılan çalışmalar ve eksiklikler hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi.