"Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Salihağa, Çeltikçi ve Bozburun  Mahallelerini Ziyaret Etti."

Kaymakamımız beraberinde   İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca ve İlçe Emniyet Müdürü  Alper Özkan ile birlikte Salihağa, Çeltikçi ve Bozburun Mahallelerini Ziyaret Etti.

Kaymakamımız, ilk olarak Salihağa mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Kaymakamımız Şükrü Görücü, Salihağa mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek dinleyerek  not aldı.   Salihağa Mahalle Muhtarı İdris Şahin,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye   Salihağa mahallesinde yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.

Kaymakamımız  daha sonra,  Çeltikçi Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Çeltikçi Mahalle Muhtarı Ramazan Canbay ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız. vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Çeltikçi Mahalle Muhtarı Ramazan Canbay, Kaymakamımıza mahallelerinde yapılan çalışmalar ve eksiklikler hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi.

Kaymakamımız son olarak Bozburun mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bozburun Mahalle Muhtarı Kadir Yıldız ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Bozburun mahallesi sakinlerinin taleplerini dinledi. Bozburun Mahalle Muhtarı Kadir Yıldız, Kaymakamımıza  Bozburun Mahallesi hakkında detaylı bilgi verdi.