Kaymakamımız  Şükrü Görücü,  Şehit Öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın Yakınlarını Ağırladı.

Batman'ın Kozluk İlçesi'nde okulunda karne dağıttıktan sonra evine giderken PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan müzik öğretmeni 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın adını taşıyan yürüyüş yolu açılıyor. Açılışa Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın ve öğretmen arkadaşları da katılacak.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın ve öğretmen arkadaşlarını makamında misafir etti.

Yeni Hükümet Konağımız toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Kayamakamımız, Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın ve öğretmen arkadaşları ile uzun süre sohbet etti.  Aybüke Yalçın’ın öğretmen arkadaşları ‘AYBÜKE’ adında çıkardıkları dergiyi Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  takdim ettiler.

Etkinlik için Denizliye gelen  Aybüke Yalçın’ın müzik öğretmeni arkadaşları yapılacak olan açılışta mini bir konser de verecekler.