Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Şemikler  Mahallesinde düzenlenen keşkek hayrı  etkinliğine  katıldı.

Şemikler Muhtarlığı tarafından düzenlenen etkinliğe; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurum müdürleri, Denizli Muhtarlar Derneği  Başkanı Adnan Kuloğlu, İlçemiz mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şemikler Mahalle Muhtarı Ali Kuş ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Şemikler mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Kaymakamımız daha sonra; İlçemiz Muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçe Muhtarları, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye mahallelerinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik,asayiş vb. konular  hakkında detaylı bilgi verdiler.