Kaymakamımız Şükrü Görücü, “Türkiye Bağımlılıkla Mücadele” Projesi Toplantısına Katıldı.

Çağımızda gelecek neslimize en büyük tehdit olarak görülen bağımlılık ile mücadele için Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay tarafından başlatılan ‘Türkiye Bağımlılıkla Mücadele’ projesi İlimizde başladı. Kaymakamımızın da  katıldığı toplantı ile okullarda görevli Rehberlik Öğretmenleri başta veliler olmak üzere birçok kesimi konu çerçevesinde bilinçlendirecek.

Balcı Konağında düzenlenen toplantıya; Denizli Valisi Hasan Karahan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar ile Rehberlik Öğretmenleri katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay arasında geçtiğimiz günlerde protokol yapılmış ve Türkiye’de Bağımlılıkla Mücadele Projesi başlatılmıştı. Proje çerçevesinde, okullarda görevli Rehberlik Öğretmenleri tarafından, veliler, Okul Aile Birliği üyeleri, imamlar ve muhtarlara bağımlılık ile mücadele için eğitimler verilecek. Verilecek eğitimlerle gençlerimizin sadece okullarda öğretmenleri tarafından değil, aileleri ve diğer bireyler tarafından da bağımlılığa karşı korunması sağlanacak.