Kaymakamımız Şükrü Görücü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Denizli Şubesini Ziyaret Etti.

Kaymakamımız   Şükrü Görücü, Harp Malulü Gaziler, Şehit aileleri ve yakınlarıyla uzun süre sohbet ederek sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

Her fırsatta şehit, gazi ve harp malulü aileleriyle bir araya gelen Kaymakamımız, “…görev yaptığım süre içerisinde, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve gözünü kırpmadan canlarından bile vazgeçen kahraman şehitlerimizin ve  gazilerimizin aileleri bizlerin namusudur. Ailelerimiz başımızın tacıdır.  Kaymakamlığımız ve kurumlarımızın kapıları her zaman sizlere açıktır. Dilediğiniz zaman gece gündüz demeden 24 saat arayabilirsiniz. İnegöle yolunuz düşerse kapımız sizlere her zaman açıktır... ” dedi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Harp Malulü Gaziler, Şehit aileleri ve yakınları  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye göreve başladığı günden bu güne  kadar kendilerine göstermiş oldukları ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.