Kaymakamımız Şükrü  Görücü, eşi Nurşen Görücü Hanımefendi beraberinde, İlçe Sağlık Müdürü Mine Solakoğlu ve Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Fatih Işık,   Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti.

Kaymakamımız Şükrü  Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi, Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi Başkanı, Dilek Yüksel Kahveci tarafından karşılandı. Dernek Başkanı, Dilek Yüksel Kahveci ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi tarafından hayata geçirilen  ve Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından onaylanan pike ve nevresim kurslarının ikincisine katlan kursiyerler,  Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Beyazay Derneği engellilerin eğitim, sosyal, kültürel, ekonomik, hukuki, mesleki vb. hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmek ve istihdamı, sosyal hayata uyumu, insan hak ve özgürlüklerinden gerçek anlamda faydalanabilmelerini sağlamak; engellilere yönelik ayrımın kalkması ve hayatlarında girişken, üretken, verimli, başarılı bireyler olmaları için çalışmalar yapmak; engelliliğe yol açan nedenleri ve sonuçlarını ortadan kaldırmak için her türlü çalışma yapmak ve sosyal dayanışmayı sağlamak; engelliler ve toplum  arasında karşılıklı sevgi ve saygıyı yerleştirmek; ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmak ve rehabilitasyonlarını sağlamak amacıyla verilen mesleki eğitim kurslarında;

Çarşaf Havlu Dikimi, görme engelli vatandaşlarımıza ütü öğretimi işitme engelli vatandaşlarımıza tekstil makinalarının kullanımı ortopedik özürlü vatandaşlarımıza katlama ve tekstil makinası kullanımı öğretiliyor.