Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevtap Nebiçavuşoğlu ile birlikte Yaşlılar Haftası münasebetiyle ilçemiz vatandaşlarından Kemer, Cengiz ve Utkuçu ailelerini ziyaret ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi ilk olarak Mehmet Kemer’i  (98 Yaşında) ziyaret ettiler.   Daha sonra; Ramazan Utkuçu (101 Yaşında) oğlu gelini ve torunlarıyla bir araya geldi.  Kaymakamımız, son olarak Hatice Cengiz  (93 Yaşında) ve kızı Sevgi Cengiz’i ziyaret ettiler.

Kemer, Cengiz ve Utkuçu aileleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi’nin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi, ziyaret ettikleri ailelerle uzun süre sohbet ettiler. Kaymakamımız yaşlılarımızın tek tek sıkıntılarını dinleyerek not aldı.

Neşeli anların yaşandığı ziyarette Kaymakamımız, yaşlılarımızdan uzun yaşamın sırlarını sordu. Kaymakamımız ziyaretin sonunda yaşlılarımızın sağlıklı, uzun ve mutlu bir yaşam sürdürmeleri temennisinde bulundu.