Kaymakamımız Şükrü Görücü, yapımı devam etmekte olan  Hükümet Konağımızı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlçemiz Gümüşçay Mahallesinde yapımı tüm hızıyla devam eden Hükümet Konağımızda, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı görevlileri ve görevli personellerden detaylı bilgi alan Kaymakamımız, Hükümet Konağını yerinde inceledi.

Hükümet Konağımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet şartları getirmek amacıyla düşünüldüğünü ifade eden Kaymakamımız Şükrü Görücü, Hükümet Konağı bünyemizde bulunan kurumlarımızla, vatandaşlarımızın iş ve işlemlerinde daha etkin ve koordineli hareket ederek,  modern, teknolojik ve yüksek hizmet kalitesiyle İlçemize ve vatandaşlarımıza yakışan bir Hükümet Konağımızın olacağını vurguladı.