11.10.2017

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Yenimahalle Sakinleriyle Biraraya Geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan,  İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Remzi Lafcıoğlu, Kaymakamlık personeli, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu,  Saraylar Mahalle Muhtarı Mustafa Sözgen, Gümüşçay Mahalle Muhtarı Ali Kartal, Kumkısık Mahalle Muhtarı Yüksel Gemici, Hacıeyüplü Mahalle Muhtarı Burhan Köksal ile birlikte,  Yenimahalle sakinleriyle  bir araya geldi.

Yenimahalle Muhtarı Önder Avcı ve azalar tarafından karşılanan Kaymakamımız,  Yenimahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Kaymakamımız Şükrü Görücü, vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinleyerek  not aldı.   Yenimahalle  Muhtarı Önder Avcı,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye   Yenimahalle de  yapılacak olan çalışmalar, mahallenin eksikleri, güvenlik asayiş vb. konularda  detaylı bilgi verdi.