Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulunda düzenlenen  24 ilin katılımıyla düzenlen “Yerli Malı Herkes Onu Tanımalı” etkinliğine katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Etwinning kapsamında 24 ilin katılımıyla düzenlen “Yerli Malı Herkes Onu Tanımalı” projesının ortagı olan Büyükşehir BelediyesiHayme Hatun Anaokulu  ve paydaş illerin meşhur olan ürünleri stantlarda yayınlandı. Projeye katılan 24 ilin  okulları tarafından  bulundukları illeri tanıtan görsel materyaller ve çalışmalar davetlilerin beğenisine sunuldu.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç etkinlikte sergilenen ürün ve materyalleri beğeniyle incelediler. Kaymakamımız minik öğrencilerle yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.

Daha sonra anaokulu öğrencileri tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler  ve şarkılar okundu.