Milletçe kardeşliği , barışı, sevgiyi, milli birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirdiğimiz bir yılı geride bırakarak, birlikte yeni bir yıla girmeye hazırlandığımız bu günlerde 2018 yılında gelişen büyüyen, kalkınan ilçemiz halkının huzur ve güven içerisinde olmalarının temini olarak, İlçemizin kalkınması için daha çok çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içinde olacağımızı ifade etmek isterim.

Kalpleri engin vatan sevgisiyle dolu, Merkezefendi'li vatandaşlarımın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızda bizlere büyük destek vereceklerine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışma arkadaşlarımın ve Merkezefendi'li Hemşehrilerimin, aileleri ile birlikte yeni yıllarını içtenlikle kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.