Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Harp Malulü Gazilerimiz,  şehit ve gazi ailelerimizin yakınları ile bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü'ye  İlçe Emniyet Müdürü Neslihan Meltem Uluçam, İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca, İlçe Müftüsü Gencal Şenyayla, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevtap Nebiçavuşoğlu eşlik etti.

Kaymakamımız, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Dernek Başkanı Mustafa Işık tarafından karşılandı.

Her fırsatta gazi ve şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya gelen Kaymakamımız, gazilerimiz ve şehit yakınlarıyla uzun süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Harp Malulü Gazilerimiz ve şehit yakınları Kaymakamımıza taleplerini iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız,  Harp Malulü Gazilerimiz ve şehit ailelerimizin taleplerini tek tek not aldı.