Merkezefendi Gençlik Hizmetleri ve  Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Merkezefendi Kaymakamlığı Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası açılışı Şirinköy Stadındaki  Halısahada gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Açılışına; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu  İlçemiz Kurum Müdürleri , ilçemiz muhtarları,  turnuvada yer alan takımlar ve çok sayıda izleyici  katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü açılış töreninde yapmış oldu konuşmasında turnuvaya katılan takımlara  başarılarak dileyerek  dostluk ve  centilmenlik içerisinde müsabakaların oynanması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu  ilk santra vuruşunu gerçekleştirerek mücadele eden tüm takımlara başarılar dilediler.

Kaymakamlık Kupası ilk mücadelesi Merkezefendi Kaymakamlığı ve Merkezefendi Belediyesi  takımları arasında gerçekleştirildi.

2 grupta toplamda 10 takımın mücadele edeceği Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında gruplarından çıkacak olan takımlar tek maçlı eleminasyon sistemiyle yoluna devam edecekler.